You are here

Artea 330 EC

Последно ажурирање:
20.03.2017

Фунгицид

Производ за заштита на растенијата

Authorisation Number: 
17-207 од 28.05.2015.
Составот: 
Формулација: 
Kонцентрирана емулзија ( EC )

Јачмен

Пченица

  • Во случај на труење веднаш престанете со работа, повикајте лекар на Клинички центар, Скопје, Клиника за токсикологијa (02 314 76 35), 24 часовна дежурна служба, или брза помош (194), и да се донесе оваа етикета и упатство за употреба.