You are here

Embrelia

Последно ажурирање:
01.09.2017

Фунгицид

Производ за заштита на растенијата

Authorisation Number: 
17-1447 од 27.04.2015
Составот: 
Формулација: 
Kонцентрирана суспензија ( SC )

Заштита и успех!
Решение за краставост и пепелница
• Делување на два начини
• Јака превентивна заштита
• Формулација која силно се врзува за восочниот слој на листот
• Извонредна отпорност од измивање при јаки дождови
• Извонреден во борба против резистенцијатаЗаштита и успех!
Решение за краставост и пепелница
• Делување на два начини
• Јака превентивна заштита
• Формулација која силно се врзува за восочниот слој на листот
• Извонредна отпорност од измивање при јаки дождови
• Извонреден во борба против резистенцијата

Јаболко

Круша

  • Во случај на труење веднаш престанете со работа, повикајте лекар на Клинички центар, Скопје, Клиника за токсикологијa (02 314 76 35), 24 часовна дежурна служба, или брза помош (194), и да се донесе оваа етикета и упатство за употреба.