You are here

Revus Top

Последно ажурирање:
01.02.2019

Фунгицид

Производ за заштита на растенијата

Authorisation Number: 
17-1587 од 31.03.2015.
Составот: 
Формулација: 
Kонцентрирана суспензија ( SC )

Сигурна заштита од најважните болести
Системичен фунгицид со превентивно и куративно делување
• Дизајниран за полесна, економски поволна контрола на болести
• Одлично избалансиран микс на две познати и квалитетни активни материи
• Mandipropamidпокажува висока контрола и ефикасност кон пламеницата
(Phytophthora infestans) и одлична контрола и ефикасност кон црната
дамкавост Alternaria
• Превентивно и куративно делување до 24 сати
• За 30 -60 минити се врзува за восочниот дел од кутикулата и постепено навлегува
во нејзината внатрешност
• Отпорен на испирање од дождови
• Ефикасна контрола на двете најважни болести на компирот

Компир

  • Во случај на труење веднаш престанете со работа, повикајте лекар на Клинички центар, Скопје, Клиника за токсикологијa (02 314 76 35), 24 часовна дежурна служба, или брза помош (194), и да се донесе оваа етикета и упатство за употреба.