You are here

Switch 62,5 WG

Фунгицид

Производ за заштита на растенијата

Authorisation Number: 
17-1152 од 22.12.2014.
Составот: 
Формулација: 
Водорастворливи гранули WG

Гаранација за квалитет! 

voce-razno-miks-syngenta

• Системичен фунгицид.
• Супериорен во делувањето против Ботритис и Монилии
• Системично , контактно и трансламинарно делување
• Нов начин на делување, единствен и докажан
• Делува на четири места во развојниот циклус на фитопатогените габи
• Уникатен ботритицид • Единствен кој делува на сите видови на Botrytis

Јагода

Винова лоза

Домати

Круша

Нектарина

Пиперка

Праска

Слива

Цреша

  • Во случај на труење веднаш престанете со работа, повикајте лекар на Клинички центар, Скопје, Клиника за токсикологијa (02 314 76 35), 24 часовна дежурна служба, или брза помош (194), и да се донесе оваа етикета и упатство за употреба.