You are here

Thiovit Jet

Фунгицид

Производ за заштита на растенијата

Authorisation Number: 
17-867 од 22.01.2014. и 17-510 од 3.07.2015.
Составот: 
Формулација: 
Водорастворливи гранули WG

Неопходен како сонце!
Контактен фунгицид
Водорастворливи гранули WG
• Единствена формулација, микро гранули
• Одлично делување ( контактно и со испарување )
• Не таложи, не праши, нема затнување на дизните.
• Одлично лепење на листот, нема опасност од измивање
• Долго резидуално делување
• Безбеден за манипулација и за животната средина
• Можност за мешање со други средства

Јаболко

Јачмен

Винова лоза

Даб

Краставица

Праска

Пченица

Слика

Украсни растенија

  • Во случај на труење веднаш престанете со работа, повикајте лекар на Клинички центар, Скопје, Клиника за токсикологијa (02 314 76 35), 24 часовна дежурна служба, или брза помош (194), и да се донесе оваа етикета и упатство за употреба.