You are here

Tilt 250 EC

Последно ажурирање:
01.10.2019

Фунгицид

Производ за заштита на растенијата

Authorisation Number: 
17-1107 од 29.12.2014.
Составот: 
Формулација: 
Kонцентрирана емулзија ( EC )

Специјалист за пепелници.
Системичен, куративен фунгицид.
• Сигурен и економичен
• Брзо распоредување низ растението

Житни култури

  • Во случај на труење веднаш престанете со работа, повикајте лекар на Клинички центар, Скопје, Клиника за токсикологијa (02 314 76 35), 24 часовна дежурна служба, или брза помош (194), и да се донесе оваа етикета и упатство за употреба.