You are here

Universalis

Последно ажурирање:
01.01.2020

Фунгицид

Производ за заштита на растенијата

Authorisation Number: 
17-1471 од 20.04.2015.
Составот: 
Формулација: 
Kонцентрирана суспензија ( SC )

Винова лоза

  • Во случај на труење веднаш престанете со работа, повикајте лекар на Клинички центар, Скопје, Клиника за токсикологијa (02 314 76 35), 24 часовна дежурна служба, или брза помош (194), и да се донесе оваа етикета и упатство за употреба.