You are here

Calaris Pro

Последно ажурирање:
01.12.2016

Хербицид

Производ за заштита на растенијата

Authorisation Number: 
25-1448/15 од 12.02.2016.
Составот: 
Формулација: 
Kонцентрирана суспензија ( SC )

Пченка

  • Во случај на труење веднаш престанете со работа, повикајте лекар на Клинички центар, Скопје, Клиника за токсикологијa (02 314 76 35), 24 часовна дежурна служба, или брза помош (194), и да се донесе оваа етикета и упатство за употреба.