You are here

Reglone 200 SL

Последно ажурирање:
01.01.2019

Хербицид

Производ за заштита на растенијата

Authorisation Number: 
17-350/2 од 8.03.2011. и 17-927 од 19.06.2014.
Составот: 
Формулација: 
Концентриран раствор (SL)

Хербицид во облик на водотоплив концентрат эа десикација на компир, семенска луцерка и детелина.

Детелина

Компир

Луцерка

  • Во случај на труење веднаш престанете со работа, повикајте лекар на Клинички центар, Скопје, Клиника за токсикологијa (02 314 76 35), 24 часовна дежурна служба, или брза помош (194), и да се донесе оваа етикета и упатство за употреба.