You are here

Karate Zeon 5 CS

Инсектицид

Производ за заштита на растенијата

Authorisation Number: 
17/872 од 23.01.2014 и 17-930 од 10.06.2014.
Составот: 
Формулација: 
Капсулирана гранула (CS)

Во склад со природата!
Контактен инсектицид со широк спектар на делување
• Нова генерација
• Zeon tehnologija– микрокапсулиран, фото и термостабилен –
единствен од неговата група
• Регистриран во многу култури, за голем број штетни инсекти
• Квалитетно и брзо делување на сите стадиуми на штетниците
• Долго резидуално дејство, за разлика од конкуренцијата
• Ниска токсичност за пчели и топлокрвни организми
• Компатибилен со многу други производи
• Ефикасен и економиченВо склад со природата!
Контактен инсектицид со широк спектар на делување
• Нова генерација
• Zeon tehnologija– микрокапсулиран, фото и термостабилен –
единствен од неговата група
• Регистриран во многу култури, за голем број штетни инсекти
• Квалитетно и брзо делување на сите стадиуми на штетниците
• Долго резидуално дејство, за разлика од конкуренцијата
• Ниска токсичност за пчели и топлокрвни организми
• Компатибилен со многу други производи
• Ефикасен и економичен

Боранија

Грав

Домати

Житни култури

Зелка култури

Компир

Краставица

Круша

Модар патлиџан

Пиперка

  • Во случај на труење веднаш престанете со работа, повикајте лекар на Клинички центар, Скопје, Клиника за токсикологијa (02 314 76 35), 24 часовна дежурна служба, или брза помош (194), и да се донесе оваа етикета и упатство за употреба.