You are here

Score 250 EC

Фунгицид

Производ за заштита на растенијата

Authorisation Number: 
17-1109 од 27.10.2014.
Составот: 
Формулација: 
Kонцентрирана емулзија ( EC )

Висок степен на сигурност за заштита од болести.
Системичен, куративен фунгицид.
• Незаменлив во заштита на јаболкото од краставост и пепелница
• Формулација која се разликува од останатите, докажано во пракса
• Системично, куративно и долготрајно протективно делување, со рамномерно
распоредување благодарение на извонредното трансламинарно и акропетално
движење
• Се одликува со изразени куративни својства, при што може да ја запре
инфекцијата после 4 дена

  • Во случај на труење веднаш престанете со работа, повикајте лекар на Клинички центар, Скопје, Клиника за токсикологијa (02 314 76 35), 24 часовна дежурна служба, или брза помош (194), и да се донесе оваа етикета и упатство за употреба.