You are here

Match 050 EC

Последно ажурирање:
01.04.2018

Инсектицид

Производ за заштита на растенијата

Authorisation Number: 
17-1217 од 29.12.2014.
Составот: 
Формулација: 
Kонцентрирана емулзија ( EC )

Концентрат за емулзија. Инсектицид наменет за сузбивање на јаболков цвиткувач, лисни минери, крушова болва, гроздови молци и прасков свиткувач.

Јаболко

Винова лоза

Даб

Компир

Пиперка

  • Во случај на труење веднаш престанете со работа, повикајте лекар на Клинички центар, Скопје, Клиника за токсикологијa (02 314 76 35), 24 часовна дежурна служба, или брза помош (194), и да се донесе оваа етикета и упатство за употреба.